i-paidiΚεντρική

ΝΕΑ ΑΙΓΙΔΑ στο webinar

«Παραχώρηση Αιγίδας από την Περιφέρεια Αττικής στην διοργάνωση του εβδομαδιαίου webinar.» διάβασα και ευθύνη ένοιωσα! Ο Περιφερειάρχης μας, Γιώργος Πατούλης, έμπρακτα υποστηρίζει την οικογένεια, ακόμη μια φορά!!!

Η Ομάδα Φίλων i-paidi.gr είναι κλειστή ομάδα μαμάδων, μπαμπάδων και ευαίσθητων ανθρώπων που θέλουν να μάθουν τρόπους για να βοηθήσουν τα λατρεμένα τους παιδιά, τα Δεπάκια.

Η διάσπαση προσοχής που παρουσιάζουν, η υπερκινητικότητα, η παρορμητικότητα, η δυσκολία να ξαναθυμηθούν παλιά εμπειρία και πολλά άλλα χαρακτηριστικά, απαιτούν βοήθεια από την επιστήμη και από τους γονείς. Αυτό πραγματοποιείται. Κάθε εβδομάδα, η Ομάδα Φίλων i-paidi, που είναι ομάδα στο facebook, οργανώνει εισήγηση από επιστήμονα, ώστε εύκολα να διαδωθεί η ενημέρωση, από το σπίτι και το διαδίκτυο.

Η Περιφέρεια Αττικής ευχαρίστως θέτει υπό την αιγίδα της τη διοργάνωση του εβδομαδιαίου webinar, το οποίο θίγει θέματα, τα οποία αφορούν το παιδί, τον υπολογιστή, το παιχνίδι, την επιθετικότητα, το διαζύγιο, την επικοινωνία και την ενδοοικογενειακή βία.

Χιλιάδες είναι όσοι παρακολουθούν το κάθε webinar, κάθε εβδομάδα. Η Περιφέρεια Αττικής προσκαλεί όλους εσάς να λαμβάνετε συμβουλές και συνεχόμενη ενημέρωση δωρεάν – αρκεί νη συμμετοχή σας στο webinar. Πατήστε το κουμπί «Μου αρέσει» κλικάρντας τώρα στο https://www.facebook.com/groups/187119708550990/

Share this...