i-paidiΚεντρική

Πώς γίνεται το παιδί πρωταθλητής

Απολαύσαμε το 5o webinar της Τετάρτης 8 Ιουλίου 2020 στην Ομάδα Φίλων i-paidi.gr, με την Χριστίνα Γαλανοπούλου, υπεύθυνη αθλησης Επιστημονική Οικογένεια i-paidi, προσκαλεσμένη από τη Μαριάννα Λαγουμίδη, Πρόεδρο i-paidi.

«Τα παιδιά πρέπει να επιλέξουν μόνα τους, με ποιο άθλημα θα ασχοληθούν. Οι χώροι άθλησης είναι απολυμασμένοι και ελεγμένοι από τις Περιφέρειες! Τα παιδί πρέπει να είναι συνεπή στο πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν, αρχίζοντας από τη νηπιακή ηλικία σε κυκλική, παιχνιώδη μορφή. Η UEFA έδωσε εντολή στην προπόνηση να είναι και ατομική και ομαδική, για όλα τα αγωνίσματα!»

Η κοινωνικοποίηση που προσφέρει ο αθλητισμός, είναι το πρωταρχικό όφελος για να συμμετέχουν ΟΛΑ τα παιδιά, ειδικά τα λατρεμένα παιδιά με Διάσπαση Προσοχής, με Παρορμητικότητα ή με Υπερκινητικότητα. Οι πολεμικές τέχνες και η κολύμβηση βοηθούν να εστιάζουν την προσοχή τους παντού, σε κάθε ενασχόληση της καθημερινότητας.

Τα παιδιά λοιπόν, από την ηλικία των 5 ετών, αθλούνται ακολουθώντας συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Ας ακούστε ΕΔΩ πώς γίνεται το παιδί πρωταθλητής.

Με απλό τρόπο μπορείτε να ακούσετε όλη τη συνέντευξη! Για να το καταφέρετε, απλά μπείτε στο Facebook και πατήστε LIKE στην Ομάδα Φίλων i-paidi.gr

Ομάδα Φίλων i-paidi

Η κοινωνική φροντίδα από την Περιφέρεια Αττικής και από τη Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας Φύλων αποδεικνύεται με την παροχή Αιγίδας στα εβδομαδιαία webinars της Ομάδας Φίλων i-paidi.gr.

Share this...