i-paidiΔράσεις (Ημερίδες)Κεντρική

4ο webinar: Η ψυχική υγεία του παιδιού

Όπως κάθε Τετάρτη, την 1η Ιουλίου, στις 7.00 μ.μ., η πρόεδρος και ψυχοπαιδαγωγός ΔΕΠ-Υ Μαριάννα Λαγουμίδη και η εκπαιδευτικός, εξειδικευμένη στις Μαθησιακές Δυσκολίες Ειρήνη Κυριάκου  έκαναν ζωντανό διάλογο στο webinar, στην Ομάδα Φίλων ipaidi.

Το  bulling, η νέα πολυφυλετική κοινωνία της σύγχρονης ζωής, η κακοποίηση και η αξία στη Δραματοποίηση ήταν τα θέματα που εσείς ζητήσατε και ασχολήθηκαν.  Υπάρχει κάποια δυσκολία στην επικοινωνία αλλά «τα παιδιά έχουν βασική ανάγκη να παίρνουν από τους γονείς αρχές, αγάπη, ασφάλεια και γενικά εφόδια για την ενήλικη ζωή τους» είπε η κ.Λαγουμίδη. Η διαφορετικότητα που υπάρχει δεν είναι βασικός παράγοντας μα είναι δουλειά σχολείου και γονιών να γίνουν τα παιδιά ενεργοί πολίτες. «Το παιδί θα χρειαστεί κόπο και χρόνο ώστε να αποφασίσει μεγαλώνοντας τι θα προτιμήσει να διαλέξει -oι γονείς στέκονται στήριγμα» είπε η κ.Κυριάκου.

Οι ερωτήσεις που στέλνονται τη στιγμή του webinar απαντώνται την ίδια στιγμή. Διαφορετικά, «όσες απορίες στέλνονται στο lagoumidim@i-paidi.gr όλες λαμβάνουν απάντηση από τους συνεργάτες στην Επιστημονική Οικογένεια i-paidi.

Για να παρακολουθείστε κάθε webinar, πρέπει να κάνετε LIKE στην Ομάδα Φίλων i-paidi.gr στο fb ΕΔΩ.

Ομάδα Φίλων i-paidi

Share this...