i-paidiΔράσεις (Ημερίδες)

Webinar 28.10 : Προετοιμασία παιδιού πριν πάει στο γιατρό

Ήταν Τετάρτη 28 Οκτωβρίου όταν πραγματοποιήθηκε webinar στη σελίδα i-paidi.gr στο facebook, με θέμα την προετοιμασία του παιδιού όταν πηγαίνει στο γιατρό!

Η Μαριάννα Λαγουμίδη, πρόεδρος στο i-paidi μας, δίνει συμβουλές για να είναι χαρούμενα τα παιδιά και να μην κλαίνε, να εξασφαλίστε την έλλειψη άγχους και πόνου.

Ακούστε τι λέτε και τι δεν λέτε στο παιδί πριν πάει στο γιατρό και στον οδοντίατρο, πώς το προετοιμάζετε αρκετές ημέρες πριν, ποιες προτάσεις πρέπει να χρησιμοποιείστε, με ποιο τόνο φωνής!!! Η Δρ. Εβελίνα Παπαθεοδώρου θα δώσει απαντήσεις την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020, στο επόμενο webinar στο i-paidi.gr στο fb.

Στη συνέχεια ενημερώνεστε για ένα ευχάριστο 24ωρο με τα παιδιά μας με μάσκα! Ο εκνευρισμός του παιδιού είναι ανάλογος του εκνευρισμού και της έντασης των γονιών και των φροντιστών.

Μετά, ακούστε τη διευκόλυνση στη μελέτη του παιδιού και κάποια κολπάκια χρειάζονται για την κοινωνικοποίησή τους, ειδικά στα δημιουργικά δεπάκια μας. Ας ακούστε κάθε λεπτομέρεια με προσοχή και ας στείλτε το σχόλιό σας:

 

Share this...