i-paidiΚεντρική

Το i-paidi προβάλλει λύσεις με Άθληση & Τουρισμό στη ΔΕΠ-Υ

Προς όφελος των παιδιών με ΔΕΠ-Υ και των οικογενειών τους.

Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ i-paidi συμμετέχει στο πρόγραμμα ELiSe Erasmus+, με ερευνητική και κοινωνική εφαρμογή των αποτελεσμάτων του στα παιδιά με ΔΕΠ-Υ και στις οικογένειές τους.

Ελπιδοφόρα έναρξη συνεργασίας του Διεπιστημονικού δικτύου για την Ειδική και Διαπολιτισμική Αγωγής Include επιβεβαιώνεται με τον χαιρετισμό από την κ. Μαριάννα Λαγουμίδη, την Πρόεδρο του οργανισμού i-paidi της Αττικής και Project Associate της ΠΕΠ Αττικής!

Ακολουθεί χαιρετισμός από την κ. Χριστίνα Γαλανοπούλου, Σύμβουλο Άθλησης Περιφερειάρχη Αττικής & στην Επιστημονική Οικογένεια i-paidi. Αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Διεπιστημονικού δικτύου για την Ειδική και Διαπολιτισμική Αγωγή Include, να συμμετέχουν εκπροσωπώντας τον Οργανισμό i-paidi στις εργασίες δικτύωσης στο πλαίσιο της Επιμορφωτικής Ημερίδας ‘Ισότιμη συμμετοχή σε δραστηριότητες αξιοποίησης ελεύθερου χρόνου, αθλητισμού & τουρισμού.

«Η αγάπη στα δημιουργικά παιδιά με ΔΕΠ-Υ και η μείωση των δυσκολιών στο σχολείο και στον ελεύθερο χρόνο είναι ο στόχος μας» δήλωσε η κ. Μαριάννα Λαγουμίδη!!!

Share this...