i-paidiΓιατί υπάρχει το i-paidiΚεντρική

Λύση: η Ενημέρωση από το i-paidi

Γράφει η εθελόντρια Ελευθερία Δημητροπούλου
Επιστημονική επιμέλεια από τη Μαριάννα Λαγουμίδη,
Πρόεδρος i-paidi,
Ψυχοπαιδαγωγός, ΔΕΠ–Υ, LONDON UNIVERSITY, ΕΚΠΑ

To i-paidi, πιστοποιημένο Δίκτυο επιστημόνων, βρίσκεται δίπλα στις οικογένειες και τους ενδιαφερόμενους με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής ή/και Υπερκινητικότητα, ΔΕΠ-Υ, και δεν μπορούν να τη διαχειριστούν. Η ΔΕΠ-Υ είναι η συχνότερη νευροαναπτυξιακή διαταραχή στα παιδιά με φυσιολογικό IQ(1:8).

Ποιοι τρόποι επικοινωνίας φέρνουν πιο άμεσα αποτελέσματα; Αρχικά η αγάπη. Ακολουθεί η ενημέρωση από τους εξειδικευμένους επιστήμονες στο Δίκτυο, που με τους γονείς αποτελούν πλέον μια μεγάλη οικογένεια, σκοπός της οποίας είναι η ευτυχία των παιδιών με τη Διαταραχή.

Ποια είναι η προσφορά του i-paidi;

Γενική Ενημέρωση:

Το i-paidi.gr προσφέρει καθημερινά

• ενημέρωση πάνω στην επίκαιρη θεματολογία που επηρεάζει στην εποχή μας γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς που ασχολούνται με την ΔΕΠ-Υ.
• αρθρογραφία επιστημονική και συγχρόνως εμπειρική και εύληπτη.
• webinars κατάλληλα οργανωμένα,
• ημερίδες
• workshops

Χιλιάδες Ιδιώτες αλλά και Φορείς ενημερώνονται καθημερινά σχετικά με τη διαχείριση των δύσκολων συμπτωμάτων και των προτερημάτων από τη ΔΕΠ-Υ ώστε να μπορούν να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στα παιδιά τους.

Εξατομικευμένη Ενημέρωση/Παρέμβαση:

Η οικογένεια του i-paidi βρίσκεται εξατομικευμένα, δίπλα σε οποιοδήποτε παιδί επιθυμεί άμεσα να τις διαχειριστεί την έλλειψη αυτοπεποίθησης, επιθετικότητα, έντονα ξεσπάσματα ή άλλες δυσκολίες της ΔΕΠ-Υ. Γονείς και εκπαιδευτικοί καθημερινά ερωτούν τους επιστήμονες της ομάδας μας και λαμβάνουν άμεσα απαντήσεις. Η λύση στις δυσκολίες, στις συνέπειες, στο χαρακτηριστικό της Διάσπασης Προσοχής, της Παρορμητικότητας και της Υπερκινητικότητας, δίνεται με ατομικές παρεμβάσεις και συνεργασία με την οικογένεια, από την επιστημονική ομάδα του i-paidi με επιστημονική επίβλεψη από την πρόεδρο, expert στη ΔΕΠ-Υ Μαριάννα Λαγουμίδη.

Εσείς, εσύ μπορείς να κλικάρεις το i-paidi.gr στα social media, με το όνομά μας. Εκεί βρίσκεις και επιστήμονες και φίλους. Μπορείς να προτείνεις το i-paidi.gr στους φίλους σου!

Όταν χρειάζεσαι λύση στη ΔΕΠ-Υ σου, τηλεφώνησε στo 2106778528.

Share this...