i-paidiΔράσεις (Ημερίδες)Κεντρική

Δουλεύοντας με τη ΔΕΠ-Υ: Ενημέρωση και ομάδες εργασίας

Ένα σύμφωνο συνεργασίας πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου ΟΚΑΠΑ και την πιστοποιημένη από το Υπουργείο Παιδείας Εταιρία  i-paidi.

Η «ipaidi» είναι μια ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων, και ο μοναδικός φορέας στην Χώρα μας που διαθέτει δυναμική πλατφόρμα συμπεριφοριστικής αξιολόγησης και παρέμβασης στη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής ή/και Υπερκινητικότητα, ΔΕΠΥ.

Η συνεργασία αυτή κάνει το ντεμπούτο της στην τοπική μας κοινωνία την Τρίτη 4 Απριλίου στις 18:30, στο Σπυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο (Αγίας Σοφίας 1 & Ολυμπιονικών – Νέο Ψυχικό) σε μια βιωματική ημερίδα με θέμα: Αυτοπεποίθηση και Επικοινωνία για το παιδί, τον έφηβο, τον ενήλικα.

Καλεσμένοι όσοι έρχονται σε επαφή με παιδιά και πρώτα βέβαια γονείς και εκπαιδευτικοί. Οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν βεβαίωση συμμετοχής, από τον ΟΚΑΠΑ και το i-paidi.

Στα τοπικά νέα, για την συνεργασία αυτή, μίλησε η Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ κυρία Σοφία Βυθούλκα και μας δήλωσε τα εξής «μετά το Πάσχα θα οργανωθούν ιβρυδικά workshop με μικρές ομάδες εκπαιδευτικών και γονιών τα οποία και θα διαρκέσουν όλον τον χρόνο.

Πλέον των ομάδων εργασίας θα συνεχιστούν οι ενημερωτικές ομιλίες και οι διάλογοι προκειμένου να βάλουμε ένα λιθαράκι και εμείς από την πλευρά μας ώστε να μεγαλώσουν τα παιδιά σε ένα ασφαλές και εποικοδομητικό περιβάλλον και να αναπτύξουν στο καλύτερο δυνατό τις δεξιότητές τους. Η ΔΕΠΥ φαίνεται από την προσχολική ηλικία και καλούμαστε να την αντιμετωπίσουμε ώστε να πετύχουμε την ορθή ανάπτυξη και την ευτυχία των παιδιών μας».

Από top-nea.gr: http://top-nea.gr/blog/2023/03/29/edosan-ta-cheria-okapa-i-paidi/

Share this...