i-paidiΚεντρική

Αυτοπεποίθηση & Επικοινωνία, στο Σπυροπούλειο

 

Υπάρχουν τρόποι, tips και στρατηγικές απόκτησης Αυτοπεποίθησης και καθιέρωσης Επικοινωνίας. Η αγάπη, η ειλικρίνεια και η ενσυναίσθηση είναι δυνατά όπλα. Περισσότερη προσπάθεια απαιτείται όταν μιλάμε για ανθρώπους που γεννήθηκαν με ΔΕΠ-Υ.

 

Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού, ο ΟΚΑΠΑ Ψυχικού και η Επιστημονική Οικογένεια i-paidi συνεργάστηκαν με εξαιρετικό αποτέλεσμα συμμετοχής και ενημέρωσης. Χθες Τρίτη 4.4.23, στο Σπυροπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Ψυχικού παρευρέθηκαν η Λουκία Κεφαλογιάννη, αντιπεριφερειάρχης Β.Τομέα Αθηνών,  η Σοφία Βυθούλκα, πρόεδρος ΟΚΑΠΑ Ψυχικού, η Χριστίνα Σπηλιωτοπούλου, πρόεδρος στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ελληνίδων Μητέρων, πλήθος γονιών, εκπαιδευτικών και θεραπευτών.

 

Η ημερίδα ξεκίνησε με τον χαιρετισμό από τη Σοφία Βυθούλκα, ακολούθησε η Μαριάννα Λαγουμίδη, πρόεδρος i-paidi, η Ελένη Γιαννακοπούλου, ΜΑ, Head  Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, η Άννα Κοντολέων, coach,

 

 

«Στην περίπτωση που ζει κάποιος με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής ή/και Υπερκινητικότητα, ΔΕΠ-Υ, τότε η γονική ενημέρωση, η οργάνωση και η ονομασία του συναισθήματος οδηγεί στη γνώση του εαυτού που οδηγεί στην αυτοπεποίθηση και αυτή , στην επικοινωνία», ανέφερε η πρόεδρος στo i-paidi, Μαριάννα Λαγουμίδη. Μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε για το βιβλίο Έλα να παίξουμε μαζί, 2019, 2020, Μαριάννα Λαγουμίδη, εκδ.ΓΡΗΓΟΡΗ, που προσφέρει οργάνωση σε παιδιά 2-12 ετών,

 

Ενδυναμωνένοι οι παρευρισκόμενοι από την κατανόηση, είχαν μια εξαιρετική ευκαιρία να συζητήσουν με τους εισηγητές. Ακολούθησε μακρύς διάλογος με αποτέλεσμα, να επαναλάβει η Σοφία Βυθούλκα ότι αναλαμβάνει την πρωτοβουλία ώστε ο ΟΚΑΠΑ σε συνεργασία με το πιστοποιημέο Δίκτυο i-paidi, να ξεκινήσουν workshops, μετά το Πάσχα, για την έγκαιρη διαχείριση της ΔΕΠ-Υ, για τα παιδιά και τους εφήβους Φιλοθέης-Ψυχικού αλλά και για όποιον άλλο επιθυμεί. Οι συμμετέχοντες δήλωσαν ενδιαφέρον. Όποιος άλλος επιθυμεί, ας επικοινωνήσει στο 2106778528 και στο info@i-paidi.gr.

 

Στόχος είναι να οργανωθεί με ψυχική υγεία, η νέα γενιά!

 

 

Share this...