i-paidiΚεντρική

Έναρξη audio γνώση – ενημέρωση από το i-paidi

Για πρώτη φορά, ξεκινά η audio γνώση στο www.i-paidi.gr.
Αγαπητοί μας γονείς, εκπαιδευτικοί, επαγγελματίες και γενικά όσοι ενδιαφέρεστε να ενημερώνεστε για τα δημιουργικά παιδιά μας με ΔΕΠ-Υ, μπορείτε να ακούτε και να ενημερώνεστε για τη ΔΕΠ-Υ, στο αυτοκίνητο ή περπατώντας για τη δουλειά.

Μέχρι σήμερα, στο www.i-paidi.gr βρίσκετε δημοσιευμένα πρωτότυπα, νέα άρθρα, Ημερίδες, Δράσεις, στρατηγικές διαχείρισης, όλα εστιασμένα στη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής ή/και Υπερκινητικότητα, ΔΕΠ-Υ. Θα πρέπει να βρίσκεστε σε σταθερό σημείο κοιτάζοντας μόνο την οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή ή του tablet με το άρθρο. Αυτό είναι δύσκολο στα σημερινά χρόνια τής πολυ-απασχόλησης! Αποτέλεσμα είναι ή να μην διαβάζετε όλα τα άρθρα ή να μπλοκάρει το δύσκολο πρόγραμμά σας όποτε ασχοληθείτε με αυτά και να μάς τηλεφωνείτε γεμάτες και γεμάτοι άγχος ζητώντας να σας διευκολύνουμε.

Επειδή η τεχνολογία εμπλουτίζεται και η έρευνα marketing μάς καθοδηγεί, δεχτήκαμε την πρόκληση: καινοτομία που ήρθε από ξένα, συνεργαζόμενα πανεπιστήμια.!

Μπορούμε πλέον να ακούμε τις δημοσιεύσεις του site οδηγώντας ή περιμένοντας στην ουρά ή καθώς πίνουμε ένα καφεδάκι…

Χρειάζεται έμπνευση η προσπάθεια και η οργάνωση του παιδιού με ΔΕΠ-Υ! Αγαπάμε τη ΔΕΠ-Υ και το δημιουργικό δεπάκι, όποια ηλικία κι αν έχει, και προσπαθούμε να συμβάλλουμε στη μείωση της δυσκολίας και ανάδειξη των πολυάριθμων ικανοτήτων του!

Ζήτω το δεπάκι !!!!

Μπορείτε να ακούσετε τη δημοσίευση από τον παρακάτω σύνδεσμο ή να συνδεθείτε στο κανάλι μας στο ΥouΥube @i-paidigr

Share this...