Κρέπες με αρνάκι ή με αυγοσαλάτα ή με φρούτα
Καλή Ανάσταση, δεπάκια μας, μαμάδες και μπαμπάδες!!!
Την Πασχαλιά τρώμε πολλά και διαφορετικά. Όταν περισσέψει μικρή ποσότητα φαγητού, τότε με μαγειρική τέχνη εξοικονομούμε ένα ωραίο πιάτο: φτιάχνουμε κρέπες και τις γεμίζουμε με όποια υλικά αρέσει η γεύση τους.
Υλικά
1-φλυτζάνι γάλα
2-φλυτζάνια αλεύρι
3-αυγά
3 κ.σ.βούτυρο φρέσκο
Για το γέμισμα χρησιμοποιούμε όποια υλικά έχουμε -αρκεί να συνδυάζονται οι γεύσεις
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ, για την κρέπα. Ζεσταίνουμε το αντικολλητικό τηγάνι, μεσαίου μεγέθους. Βάζουμε λίγο βουτυράκι, ώστε να «χαϊδέψει» το τηγάνι. Απλώνουμε 1-φλυτζανάκι καφέ χυλό, σε καυτό τηγάνι. Μετά από 3-λεπτά, αναποδογυρίζουμε την κρέπα. Ψήνεται για ακόμη 1-λεπτό.
Μόλις φτιαχτούν οι κρέπες, τις διατηρούμε σε ζεστό μέρος.
Τέλος, βάζουμε 2 κ.σ. από το γέμισμα, στην άκρη της κρέπας και τυλίγουμε.
Σερβίρουμε την κρέπα με αγάπη και ένα ψεύτικο, μικρό παιχνιδάκι-αυγουλάκι..
Καλή όρεξη με γιορτινή διάθεση!!!