i-paidi

11ο ΠΟΛΥΣΥΕΝΔΡΙΟ «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

113
Ξενοφών Μαυραγάνης, δικηγόρος – Πρόεδρος Λέσχης Πλωμαρίου “ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ”, Κωνσταντίνος Κατσαρός Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης – Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Οικονομικών Υπηρεσιών, Δήμου Λέσβου

1.100 σύνεδροι παρακολούθησαν τις εργασίες του 11 ου πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» και 9. 870 αναγνώστες μας σε όλο τον κόσμο είδαν τις εργασίες ζωντανά στο web tv του ka-business.gr . Για άλλη μία φορά, η ομάδα του μοναδικού διαδικτυακού καναλιού για την καινοτομία και την ανάπτυξη, έδωσε βήμα σε ανθρώπους που ξεχωρίζουν και δίνουν τον δικό τους αγώνα να επιβιώσουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την ομάδα του www.ka-business.gr για την παρουσία σας στις εργασίες του 11ου πολυσυνεδρίου ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ που πραγματοποιήθηκε το  Σάββατο 5 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και στέφθηκε πάλι,  με επιτυχία,  χάρη στη δική σας παρουσία.

Σάββατο βράδυ και η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη, σε μία εποχή που όλοι μας βρισκόμαστε σε απόγνωση.

Αυτό δείχνει πολλά!!

Η Παρουσία σας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τις δράσεις μας που μοναδικό στόχο έχουν να κάνουν focus στις καλές ειδήσεις. Να δίνουν βήμα σε  ανθρώπους που καινοτομούν και επιχειρούν.

Όσο υπάρχουν αυτοί, θα μπορούμε να ελπίζουμε σε μία άλλη ΕΛΛΑΔΑ, αυτή της δημιουργίας και της ανάπτυξης.

πηγή: ka-business.gr

11 12 13 14 15 16 17 18 19 111 112 114

Share this...