i-paidi

O Όμιλος UNESCO Πειραιώς και Νήσων βράβευσε το i-paidi

Ο Ιωάννης Μαρωνίτης, Πρόεδρος στον Όμιλο UNESCO, συγκέντρωσε πολύ κόσμο για γιορτή και βράβευση, την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019, στο Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου «Καμίνι».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων προσωπικότητες των Γραμμάτων και των Τεχνών που τίμησαν με την παρουσία της την βραδιά.

Χαιρετισμό απηύθυναν η Πρόεδρος τού Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού τού Δήου Γαλατσίου κα Μαργαρίτα Μανδηλαρά και ο Πρόεδρος τούυ Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, κος Ιωάννης Μαρωνίτης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικές προσωπικότητες των Γραμμάτων και των Τεχνών, μεταξύ αυτών ο Δρ Αθανάσιος Νακάσης, Πρόεδρος Ελληνικού ICOMOS, η Δρ Έλενα Κόρκα, Επίτιμη Γενική Δ/ντρια Αρχαιοτήτων & Πολιτιστικής Κληρονομιάς Υπουργείου Πολιτισμού και ο Δρ Γεώργιος Χρήστου, Πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής Διαγωνισμού Ποίησης, που τοποθετήθηκαν επί του θέματος.

Η παιδική χορωδία του Χορωδιακού Εργαστηρίου της Ιστορικής Χορωδίας Νικαίας έντυσε με ηχόχρωμα την πολιτιστική εκδήλωση υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ.Γιώργου Κοκκίνη.

Μεταξύ των τιμωμένων προσώπων και βραβευθέντων, η Μαριάννα Λαγουμίδη, πρόεδρος του δικτύου i-paidi βραβεύτηκε για την προσφορά της στα παιδιά με ΔΕΠ-Υ

Share this...