i-paidiΔράσεις (Ημερίδες)

Webinar 7.10.2020: Εσείς ρωτάτε κι εμείς απαντάμε

Με επιτυχία και αγάπη ολοκληρώθηκε το webinar την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, με τις απαντήσεις στις απορίες που έλαβε η Επιστημονική Οικογένεια i-paidi. Οι ερωτήσεις αναφέρονται στις δυσκολίες παιδιών και εφήβων, ειδικά των παιδιών με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής ή/και Υπερκινητικότητα.

Απάντησαν πολλοί από τους συμμετέχοντες στο διαδραστικό webinar, με την βοήθεια στην εξαγωγή συμπερασμάτων από την πρόεδρο Μαριάννα Λαγουμίδη.

Οι χιλιάδες που παρακολουθούσαν, άκουσαν ότι:

• Τον θάνατο ή την αρρώστια είναι δύσκολο να την καταλάβουν και να την αποδεχτούν τα παιδιά! Το θεατράκι είναι μία πρόταση λύσης.
• Η ανυπακοή παιδιών και εφήβων απαιτεί την ψυχραιμία των ενηλίκων. Πιθανότατα θα χρειαστεί ψυχική τόνωση μόνο από Ειδικό ψυχικής υγείας.
• Η σταθερότητα στα όρια δημιουργεί ασφάλεια σε όλες τις ηλικίες! Οι γονείς πρέπει να ακολουθήσουν προτεινόμενες στρατηγικές.

Στο webinar μπορείτε να ακούσετε αναλυτικά όλες τις απαντήσεις.
Η αιγίδα από την Περιφέρεια Αττικής και από τη Γ.Γ. Ισότητας δείχνει τη βαρύτητα και την εμπιστοσύνη στα επιστημονικά συμπεράσματα της Δράσης αυτής.


Για ό,τι περισσότερο θέλετε να συζητήστε, τηλεφωνήστε στο 2106778528, 6932611200 ή στείλτε mail στο lagoumidim@i-paidi.gr

Share this...