i-paidiΔράσεις (Ημερίδες)Κεντρική

Webinar 11.11: Ενθουσιασμός για το παιχνίδι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο covid19 αγχώνει τους γονείς και με τη σειρά τους τα παιδιά!

Η Μαριάννα Λαγουμίδη, ψυχοπαιδαγωγός και πρόεδρος στην ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ i-paidi μίλησε με αγάπη στο webinar της Τετάρτης 11 Νοεμβρίου, στο i-paidi.gr. Ανέλυσε μια πρόταση παιχνιδιού στο σπίτι, με παιδί & γονιό ή παιδί & φροντιστή! Η ψυχική υγεία απαιτεί φροντίδα στις μέρες μας, λόγω του covid19 και της ΔΕΠ-Υ, Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής ή/και Υπερκινητικότητα.

Το παιχνίδι λέγεται ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. Στόχο έχει να παίξει το 3,5χρονο έως 12χρονο παιδί και συγχρόνως να οργανώνεται, καθώς παίρνει εντολή τι πρέπει να κάνει! Μετά αλλάζει ρόλο με τον ενήλικα! Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με πολλά οφέλη μαθησιακά, ορίων, οργανωτικά και γνωστικά. Και ας μην ξεχνάμε τη χαρά του κοινού παιχνιδιού!

Οι εκατοντάδες συμμετέχοντες στο webinar στέλνουν το θαυμασμό αλλά και τις απορίες τους με μηνύματα και mails. Ακόμη πιο αισιόδοξο για την υγεία της νέας γενιάς είναι τα χιλιάδες κλικαρίσματα που απολυθούν μέχρι τώρα!

Το παιχνίδι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ είναι ένα από τα 52 πρωτότυπα παιχνίδια που υπάρχουν στο μοναδικό βιβλίο οργάνωσης, το ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, 2020, της Μαριάννας Λαγουμίδη, εκδ ΓΡΗΓΟΡΗ. Με ευθύνη στην υγεία της οικογένειας, ο εκδοτικός οίκος προσφέρει δώρο τα μεταφορικά σε κάθε ηλεκτρονική παραγγελία.

 

Η έρευνα έδειξε ότι η σωστή «χρήση» αυτού του παιχνιδιού, το παιδί ωφελείται από τις πρώτες 3 ημέρες!!!

Ας ξεκινήστε λοιπόν!

Share this...