i-paidiΓιατί υπάρχει το i-paidi

Γιατί υπάρχουμε;

Χιλιάδες γονείς με παιδί με ΔΕΠ-Υ θέτουν ερωτήματα στο i-paidi, καθημερινά, με μηνύματα που εμφανίζονται στην οθόνη μόνο αφού ελεγχθούν και χωρίς την ηλεκτρονική διεύθυνση.

Δίνουμε απαντήσεις σε κάθε ερώτημα –τις απαντήσεις σε κάθε ερώτημα τις δίνει ο αντίστοιχος συνεργαζόμενος ειδικός.

Η έρευνα μας υπέδειξε τι χρειάζονται αυτές οι οικογένειες: έγκαιρη, θεωρητική ενημέρωση με βιωματικά παραδείγματα, εφαρμοσμένη πρακτική λύσεων και διαχείρισης από εξειδικευμένους επιστήμονες λόγω της πολλαπλότητας της δυσκολίας αυτής.

Η ομάδα συνεργατών του i-paidi ενημερώνει δωρεάν τους γονείς για θέματα που τους ενδιαφέρουν: με κόλπα στη συμπεριφορά προς το παιδί τους, με ενδεικνυόμενη εκπαίδευση για το παρορμητικό ή το υπερκινητικό παιδί, με ονόματα και διευθύνσεις εξειδικευμένων επιστημόνων, με εκδηλώσεις που ενδείκνυνται πλήρως για το παιδί με ΔΕΠ-Υ.

Επίσης, παρέχεται τη δυνατότητα συνομιλίας των γονιών με τους ειδικούς μέσω skype, ύστερα από ραντεβού.

Τέλος, το i-paidi δίνει δυνατότητα στους ειδικούς επιστήμονες ή σε επιχειρηματίες με εξειδικευμένη παροχή υπηρεσιών που απευθύνονται στις οικογένειες και στο παιδί με ΔΕΠ-Υ, να προβληθούν με ειδικά διαφημιστικά πακέτα.

Βέβαια είναι γνωστό ότι οι γονείς είναι πολύ απασχολημένοι, όλη την ημέρα. Για το λόγο αυτό, σχεδιάσαμε το i-paidi να δουλεύει εξίσου καλά στον υπολογιστή, στο tablet και στο smartphone, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες τεχνικές, για το ΔΙΑΛΟΓΟ και για το skype.

 

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ Εργαστηρίου: ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ & ΜΟΥΣΙΚΕΣ!

Share this...