Μαύρα φασόλια με ζυμαρικά

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η διατροφή επηρεάζει την επιβίωσή μας.

Ακόμη περισσότερο, η διατροφή παίζει καθοριστικό ρόλο στην ωριμότητα και συμπεριφορά στον δημιουργικό μας  άνθρωπο, τον απρόσεκτο, το ξεχασιάρη, τον υπερκινητικό με ΔΕΠ-Υ. Βόμβα υγείας τα μαύρα φασόλια, πλούσια σε βιταμίνες, πρωτεϊνες και αντιοξειδωτικά συγκεντρώνονται στη συνταγή αυτή.

Υλικά

  • 400γρ. μαύρα φασόλια
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 φλυτζάνι καλαμπόκι κονσέρβα
  • 1 κ.γ.πιπέρι
  • 2 φλυτζάνια ζυμαρικά μικρά μαγειρεμένα όπως εδώ.

Εκτέλεση

Μουλιάζουμε τα φασόλια από το προηγούμενο βράδυ. Μετά, πετάμε το νερό.

Την επόμενη μέρα, βράζουμε τα φασόλια στη χύτρα για 12 λεπτά. Μέχρι να ετοιμαστούν, ανακατεύουμε σε multi, τα: ελαιόλαδο, αλάτι, μουστάρδα.

Μόλις βράσουν, τα στραγγίζουμε και προσθέτουμε το μείγμα. Προσθέτουμε και το καλαμπόκι.

Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά όπως λέει η συνταγή.

Μόλις κρυώσουν, ανακατεύουμε.

Καλή μας όρεξη.

Share this...