i-paidiΚεντρική

Δελτίο Τύπου: Ανοιχτή πρόσκληση!

Email επικοινωνίας: info@i-paidi.gr

O επιστημονικός οργανισμός i–paidi, ο οποίος εξειδικεύεται στην υποστήριξη των παιδιών με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής ή/και Υπερκινητικότητα (ΔΕΠ-Υ) και του περιβάλλοντός τους, γιορτάζει την έναρξη συνεργασίας με τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ).

Οργανώνονται σειρά ημερίδων με στόχο την ανάδειξη της προσφοράς της άθλησης στην οργάνωση της σκέψης και του σώματος. Στόχος είναι η εστίαση τής προσοχής του αθλητή, και ο συγκεκριμένος συντονισμός του μυαλού με τα διάφορα μέρη του σώματος. Ο αθλητισμός αποτελεί το μέσο για να ελαχιστοποιηθεί η διάσπαση προσοχής, και οι τυχαίες κινήσεις  του υπερκινητικού παιδιού.

Οι ημερίδες θα συνδιοργανώνονται με συλλόγους προπονητών Αθλημάτων, γονέων και κηδεμόνων και άλλων σχετικών φορέων.

Θα συμμετέχουν με χαιρετισμό και ενημέρωση οι: πρόεδρος i-paidi και ψυχοπαιδαγωγός ΔΕΠ-Υ Μαριάννα Λαγουμίδη,  Ολυμπιονίκης  και πρόεδρος ΣΕΟ Βούλα Ζυγούρη, ο συντονιστής εκπαιδευτικών Δράσεων Στερεάς Ελλάδας Χρήστος Μαρκαντώνης και ο Σωτήρης Καραμπέκος, πρόεδρος ΕΕΠΠ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και επιπλέον παρέχεται πιστοποιημένη βεβαίωση παρακολούθησης.
Η σύνδεση γίνεται 10 λεπτά πριν τις 4.00 μμ.

Η πρώτη ημερίδα συνδιοργανώνεται στις 7 Ιουνίου 2022 με την χρήση ηλεκτρονικών μέσων (πλατφόρμα zoom) με θέμα: Ο ρόλος της πάλης στον έλεγχο της σκέψης και της κίνησης.

Share this...