ΔραστηριότητεςΠροτάσειςΨυχαγωγία

3 εκδηλώσεις στο Athens Comics Library

Comicdom Bazaar, Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια αλλά και Εργαστήρια Star Wars περιμένουν μικρούς και μεγάλους στο Impact Hub Athens.

X-mas Comicdom Bazaar – Κυριακή 20 Δεκεμβρίου
Αποχαιρετάμε τη χρονιά που φεύγει με ένα ακόμη Comicdom Bazaar!
Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, οι φίλοι των comics έχουν και πάλι την ευκαιρία να εμπλουτίσουν και να ανανεώσουν τις συλλογές τους, με μια επίσκεψη στο Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή ). Παράλληλα, όσοι από τους επισκέπτες του Bazaar επιλέξουν να γίνουν συνδρομητές στην Athens Comics Library, που επίσης στεγάζεται στο Impact Hub Athens, την ημέρα της εκδήλωσης, θα έχουν έκπτωση 25% στις ετήσιες συνδρομές και 20% στις εξάμηνες!

Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια με τις ΑρλΕκείνες- Σάββατο 19, Κυριακή 20 Δεκεμβρίου
Το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, η ομάδα ΑρλΕκείνες σας περιμένει στην Athens Comics Library (Impact Hub Athens, Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή ) για να φτιάξετε μαζί αξεσουάρ εμπνευσμένα από comics και χριστουγεννιάτικες snowglobes με τους αγαπημένους σας ήρωες!
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εδώ.

Εργαστήρια Star Wars!- Σάββατο 26, Κυριακή 27 Δεκεμβρίου​
Η νεά ταινία της επικής σειράς, είναι το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο για τους φανατικούς της φίλους! Με αφορμή την προβολή της έβδομης ταινίας STAR WARS: Η ΔΥΝΑΜΗ ΞΥΠΝΑ, σας καλούμε να γιορτάσουμε τα πιο περιπετειώδη Χριστούγεννα, να γνωρίσουμε τον κόσμο ενός μακρινού γαλαξία, να διαβάσουμε τα comics που βασίζονται στη σειρά και να γίνουμε και εμείς Padawans.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εδώ.

 

Πηγή

Share this...