ΔιαχείρισηΣυμβουλές

Δώρο στα παιδιά

Χρόνια πολλά αγαπημένοι μου… Σας έχω ένα δώρο, σήμερα!

Αποδείξατε ότι ευχαριστιέστε τη σύντομη και επίκαιρη “Συμβουλή της εβδομάδας” για το Παιδί, στο φιλόξενο ιστότοπο we24.gr, κάθε Δευτέρα. Κάποιοι γονείς στέλνουν mails με τις απορίες τους.

Άλλοι, γράφουν ένα γεγονός, π.χ. το συχνό εκφοβισμό του 4χρονου παιδιού τους και ζητάνε τις συμβουλή μου. Καταλαβαίνω το άγχος σας, “ζω” την αγωνία σας και προσπαθώ να είμαι ακριβής και πρακτική, στις απαντήσεις μου.

Απόψε που είναι μέρα γιορτινή, δεν θέλω να βαρύνω την επικοινωνία μας. Απόψε λοιπόν σας συμβουλεύω να κάντε ένα δώρο στο παιδί σας – να εγγραφείτε δωρεάν μέλη στο www.i-paidi.gr: είναι ο μοναδικός ιστότοπος στην Ελλάδα για το παιδί με Διάσπαση Προσοχής ή/και Υπερκινητικότητα(ΔΕΠ-Υ).

Βρίσκετε επιστημονική ενημέρωση για τη ΔΕΠ-Υ, πώς καταλαβαίνετε, γονείς και εκπαιδευτικοί, εάν πρέπει να ζητήστε βοήθεια για το παιδί, τις στρατηγικές συμπεριφοράς, δώρα, προσφορές διασκέδασης – και δυνατότητα διαλόγου με άλλα μέλη.

Όσο για τους επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες στο παιδί ή στα παιδιά με ΔΕΠ-Υ, ας ενημερώνουν τους αναγνώστες για τη δραστηριότητά τους. Παιδοψυχολόγοι, λογοθεραπευτέςιδιοκτήτες ξενοδοχείων και αθλητικών εγκαταστάσεων, ας ανεβάσουν κείμενο και φωτογραφίες από τη δικιά τους δουλειά.

Το www.i-paidi.gr φιλοδοξεί να γίνει ο τόπος συνεύρεσης όσων αγαπάνε τα παιδιά – ειδικά το παιδί με ΔΕΠ-Υ.

 

*Το κείμενο της Μαριάννας Λαγουμίδη δημοσιεύτηκε στο we24.gr

 

Share this...