ΔραστηριότητεςΚεντρικήΠροτάσειςΨυχαγωγία

Πρώτη μέρα στην Athens Home Expo !!!

 

helexpoΠρώτη μέρα για την i-paidi.gr ήταν η Παρασκευή 21/10 !!!

Μια αγκαλιά νοιώσαμε όσοι συνεργάτες παρευρεθήκαμε: ο Μάνος, ο Μάκης, Μαριάννα, η Αγγελική, η Μαρία.

Οι επισκέπτες της έκθεσης  ενδιαφέρονταν να μάθουν για την επιστημονική ενημέρωση που παίρνουν από το site. Επίσης, για τους συνεργάτες, για τα πτυχία τους – παιδοψυχολογίας, εργοθεραπείας, μουσικής, φιλολογίας, εφαρμοσμένης παιδαγωγικής – όπως και για την εμπειρία τους.

Μετά, ακούγανε για τις εκπτώσεις που λαμβάνουν οι φίλοι της i-paidi.gr όταν πάρουν το κουπόνι από τους επαγγελματίες-συνεργάτες μας –για θέατρα,  βιβλία, διακοπές, υγιεινή διατροφή, εκπαίδευση-!

Όλες τις ώρες, τα παιδιά παίζανε στα μαξιλάρια. Οι γονείς τους αλλά και οι δάσκαλοι και καθηγητές που συν-βρεθήκαμε, μας ρωτούσανε τις σχετικά με τη Διάσπαση Προσοχής απορίες τους. Εμείς απαντούσαμε σε κάθε ερώτηση – στη συνέχεια, τους προτείναμε στρατηγικές συμπεριφοράς για το συγκεκριμένο παιδί.

Αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή θα παρευρισκόμαστε περισσότεροι συνεργάτες για να προλάβουμε να απαντάμε σε κάθε ερώτηση!!! Η κοσμοπλημμύρα θα είναι πρωτοφανής – τέτοια μηνύματα έχουμε. Οι εκπτώσεις της έκθεσης, το 50%, θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο. Ο SFERA FM θα εκπέμψει από εκεί! Επώνυμοι –δήμαρχος, ηθοποιοί, αθλητής, τραγουδιστές- θα περάσουν από την Έκθεση!

Σας υποσχόμαστε ότι θα σας ενημερώσουμε για κάθε νέα εξέλιξη από την έκθεση. Ή καλύτερα, σας περιμένουμε να έρθετε για να δούμε μαζί την κάθε νές εξέλιξη και να λύσουμε τις απορίες σας για το παιδί με ΔΕΠ-Υ.

 

 


 

Share this...