i-paidiΔράσεις (Ημερίδες)Κεντρική

ΗΜΕΡΙΔΕΣ , WORKSHOPS i-paidi ΝΟΕΜΒΡΗ – ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2018

Το Δίκτυο Επιστημονική Οικογένεια i-paidi συνεχίζει τις Δράσεις του αποκλειστικά προς όφελος του παιδιού με ΔΕΠ-Υ (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής ή/και Υπερκινητικότητα). Αναφέρεται στην πολυπληθέστερη (έως 55%) ομάδα παιδιών με διαταραχή διάσπασης προσοχής, παρορμητικότητας και υπερκινητικότητας.

Οι επόμενες Δράσεις που οργανώνουμε ή/και συμμετέχουμε έχοντας πάντα την αιγίδα της ΚΕΔΕ, είναι:

  • Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, ημερίδα «Αθλητισμός, παιδί και ΔΕΠ-Υ, στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΑΤΑ΄ΙΔΗ. Θα κηρυχθεί η έναρξη κύκλου ενημέρωσης γονιών και αξιολόγησης παιδιών. Ενημέρωση-προσκλήσεις στις οικογένειες παιδιών της Ακαδημίας αλλά και σε όλα τα σχολεία της περιοχής.
  • Σάββατο,Kυριακή, 24,25 Νοεμβρίου, workshop, Λευκωσία-Κύπρου με BPW
  • Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, Ημερίδα, Δήμος Καλλιθέας
  • Σάββατο, Κυριακή 1,2 Δεκεμβρίου, φεστιβάλ επαγγελματικής προβολής BOSSIBLE , στον Πολυχώρο ΑΘΗΝΑΙΣ. Ευκαιρία γνωστοποίησης των επιχειρηματικών παροχών και έναρξης συνεργιών.
  • Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, «Η Αξία της Παρέμβασης στο χαρισματικό παιδί με ΔΕΠ-Υ», στο ΠΑΝΤΕΙΟ

 

Στις παραπάνω Δράσεις αναμένονται εκατοντάδες οι συμμετέχοντες και αυτοί που θα ενημερωθούν. Θα μοιραστούν αφίσες και θα δημοσιευτούν banners στον τοπικό τύπο, θα υπάρξει προβολή στην TV, ραδιόφωνο και σε sites. Θα ενημερωθούν οι χιλιάδες μαθητές, φοιτητές, γονείς & εκπαιδευτικοί.

Share this...