i-paidiΔράσεις (Ημερίδες)Κεντρική

Webinar 9.9.2020: Ανοίγουν τα σχολεία με covid19

Γράφει η Άννα Ματθαίου,

Εκπρόσωπος τύπου i-paidi, Δημοσιογράφος

Στο webinar της Τετάρτης συζητήθηκαν οι συνθήκες με τις οποίες καλείται ο μικρός μαθητής να λειτουργήσει μέσα στο σχολείο του.

Οι σούπερ ήρωες των μαθητικών θρανίων φορούν τις μάσκες τους και σώνουν τον κόσμο από το μεγάλο κακό! Πόσα παιδιά δεν τ’ ονειρεύτηκαν!

Άς κάνουμε την ασφάλεια της υγείας μας μέρος ενός καθημερινού παιχνιδιού, ΠΡΟΣΕΧΩ. Μαθαίνω να προστατεύω και να προστατεύομαι από τους γύρω μου φορώντας την χρωματιστή μου μάσκα.

Έτσι σ αγαπώ διπλά γιατί μαζί μου θέλω να νοιώθεις ασφαλής. Δεν είναι εύκολο να διδάξεις κανόνες υγιεινής, είναι όμως εύκολο να δείξεις στα παιδιά απλές καθημερινές συνήθειες! Τα σχολεία, τη Δευτέρα, απαιτείται να εκπαιδεύσουν με ψυχραιμία και επαναλήψεις, τις σωστές καθημερινές συνήθειες υγιεινής.

Το i-paidi θα είναι εδώ για να ενημερώνει και να βελτιώνει την ποιότητα ζωής κάθε μικρού ή μεγάλου παιδιού. Είμαστε εδώ για εσάς με εσάς!

Έρχονται μεγάλες εκπλήξεις και διαγωνισμοί!

Το i-paidi τιμά πάντα τις αιγίδες που έλαβε από την Περιφέρεια Αττικής και από τη ΓΓ.Ισότητας.

Έλα στην παρέα του i-paidi. Κλίκαρε στο webinar που ακολουθεί: Εκπρόσωπος τύπου i-paidi Άννα Ματθαίου Δημοσιογράφος grafeiotypou@i-paidi.gr

Share this...