i-paidiΔράσεις (Ημερίδες)Κεντρική

Αποτελέσματα Webinar 23.9.2020: Ρωτάτε & Απαντάμε

Προετοιμάστε την οικογένεια για το επικείμενο lockdown.

Την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020, στις 7.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε το εβδομαδιαίο webinar στο i-paidi.gr του facebook. Χιλιάδες είναι όσοι το παρακολούθησαν. Η Μαριάννα Λαγουμίδη, η Πρόεδρος στην Επιστημονική Οικογένεια i-paidi, και ψυχοπαιδαγωγός, expert στη ΔΕΠ-Υ, απάντησε σε ερωτήματα από γονείς και εκπαιδευτικούς που έλαβαν και επεξεργάστηκαν οι συνεργάτες του i-paidi, την τελευταία εβδομάδα. Ειδική αναφορά έγινε στην Περιφέρεια Αττικής και στη Γ.Γ.Ισότητας για τις αιγίδες που έδωσαν στα webinars από το i-paidi.

Δεν υπήρχε χρόνος για όλες τις απαντήσεις. Ένα ερώτημα από τους περισσότερα mails αναφερόταν στη μάσκα: «Ποιοι μπορούν, ποιοι πρέπει να φοράνε τη μάσκα; Πόσο ανθυγιεινή είναι?» . Πολλοί ρωτούσαν για το «Αν είναι φυσιολογικό το άγχος, η ανησυχία ή και ο φόβος λόγω covid19». Δόθηκε απάντηση και στο εάν «Τα παιδιά με ΔΕΠ-Υ πρέπει να πηγαίνουν στο σχολείο; Τα παιδιά με ΔΕΠ-Υ πρέπει να συμμετέχουν σε συνεδρίες παρέμβασης, αν και μικρά;».

Ακολουθεί όλο το webinar της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου. Την επόμενη Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, θα απαντηθούν τα υπόλοιπα ερωτήματα μαζί με όσα στείλετε τώρα, γράφοντας στο facebook ή στο κουμπί Ερωτήσεις, στην ιστοσελίδα.

 

 

Share this...