i-paidiΚεντρική

Συνέντευξη Μαριάννας Λαγουμίδη στο 94 FM

«Τα online σεμινάρια ενημερώνουν. Συμπληρωματικά, τα online σεμινάρια ευαισθητοποιούν τους γονείς και απαντούν στις απορίες σχετικά με την καλύτερη ανάπτυξη των παιδιών τους, ειδικά σε θέματα οργάνωσης και ωριμότητας» είπε η Μαριάννα Λαγουμίδη, Πρόεδρος στην ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ i-paidi, στον Σωτήρη Φλέσσια, στην εκπομπή του Όλα για το Παιδί.

«Σήμερα, τα σύγχρονα βιβλία ενημερώνουν τα παιδιά, τα διασκεδάζουν και συμβάλλουν στην ατομική του πρόοδο παίζοντας! Ακριβώς με αυτό το βιωματικό τρόπο, εκπαιδεύει και οργανώνει τα παιδιά το τελευταίο βιβλίο μου «Έλα να παίξουμε μαζί» εκδ.ΓΡΗΓΟΡΗ.»

Στη συνέχεια, ο Σωτήρης Φλέσσιας άκουσε με ενδιαφέρον την περιγραφή 2 από τα παιχνίδια του βιβλίου! Μετά ρώτησε την Πρόεδρο του i-paidi σχετικά με τον τρόπο που μπορεί ο γονιός να συμμετέχει στα σεμινάρια Οργάνωσης και με το ρόλο της κληρονομικότητας και της ευαισθητοποίησης. Η συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, με το DEREE και το ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ είναι απόδειξη της μεγάλης ανάγκης αυτής της Δράσης.

«Υπερκινητικότητα», «Παρορμητικότητα», «Οργάνωση», «Έγκαιρη αξιολόγηση», «ΔΕΠ-Υ», «Επιθετικότητα», «Ενημέρωση» είναι κάποια από τα θέματα που ενδιαφέρονται εκπαιδευτικοί και γονείς να ενημερωθούν! Περισσότερες λεπτομέρειες βρίσκονται στο www.i-paidi.gr .

Ακούστε όλη τη συνέντευξη:

Share this...