i-paidiΚεντρική

i-paidi : απολογισμός δράσεων 2022

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του πιστοποιημένου φορέα ipaidi έχει τρανή ανάγκη να ευχηθεί Υγεία, πολύ Αγάπη, σταθερούς Στόχους, και Ευμάρεια για κάθε μέρα του 2023!

 

Η Μαριάννα, η Φρόσω, ο Ηλίας και η Μαίρη, επιστήμονες με πολλαπλή γνώση και εμπειρία, τους 12 μήνες του 2022,  πρόσφεραν αγκαλιά, υποστήριξη και γνώση με ενσυναίσθηση και αγάπη, στο Δημιουργικό Παιδί με ΔΕΠ-Υ, Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής ή/και Υπερκινητικότητα.

 

Χιλιάδες γονείς, εκπαιδευτικοί και επαγγελματίες ρώτησαν για το γιο που το σκάει από το σχολείο, έλαβαν απαντήσεις γιατί την κόρη ποτέ δεν την προσκαλούν σε πάρτυ, για το άθλημα που θα αγαπήσει το μικρό δεπάκι!

 

Μέσα από το χαρακτήρα της ΑΜΚΕ και με μεγάλες χορηγίες ή τις μικρές δωρεές από απλούς πολίτες, το i-paidi οργάνωνε Δράσεις με αλληλοχρηματοδότηση. Αποτέλεσμα είναι η Επιστημονική Οικογένεια του i-paidi να λειτουργεί πλέον ως έμπνευση ομαδικότητας, ενημέρωσης και επικοινωνίας με τις οικογένειες με τα έξυπνα, ξεχασιάρικα και ανοργάνωτα αγόρια & κορίτσια!

 

Συγκεκριμένα, την τρίτη χρονιά covid19, με την αυξημένη συχνότητα των νευροαναπτυξιακών διαταραχών, ειδικά της ΔΕΠ-Υ  (έφτασε το 12%), το 2022 οι επιστήμονες-συνεργάτες του  ipaidi πραγματοποίησαν:

  • Συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον κ.Γιώργο Πατούλη
  • Συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και την κ. Νίκη Κεραμέως
  • Συνεργασία με φορείς ΔΕΠ-Υ παγκοσμίως, όπως Κύπρου, Ευρώπης, ΗΠΑ
  • 144 δημοσιεύσεις άρθρων
  • 24/24 site με σχετική ενημέρωση
  • Περισσότεροι από 8.900 συμμετέχοντες στα webinars
  • Online Q&A

 

Η συνεισφορά των Δράσεων του i-paidi κατά το 2022 επιβεβαίωσε την ανάγκη αύξησης της συνέργιας ώστε να διαδοθεί η παρέμβαση και η διαχείριση της ΔΕΠ-Υ στα παιδιά και εφήβους.

Προσβλέπουμε στο ευοίωνο 2023! Μπορείτε να παρακολουθείτε τις Δράσεις, να συμμετέχετε ή και να προτείνετε άλλες, στο info@i-paidi.gr ή στην Ομάδα Αγάπης i-paidi, με ημερομηνία έναρξης τη Δευτέρα 9.12023, στις 7.00 μ.μ.. Δηλώστε συμμετοχή στο  https://i-paidi.gr/2021/09/16/prosklisi-symmetochis-stin-omada-agapis/

Share this...