i-paidiΚεντρική

Online σεμινάριο σε φροντιστήριο

 

 

Οι συνεργάτες από την ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ i-paidi, με αγάπη και εξωστρέφεια ενημερώνουν για τη ΔΕΠ-Υ, όποιον υπεύθυνο, εγκεκριμένο χώρο προσκληθούν – φροντιστήρια, σχολεία, συλλόγους, πανεπιστήμια, κολλέγια, πολιτιστικές ομάδες. Απόδειξη είναι η ενημέρωση των φοιτητών στο ΠΑΝΤΕΙΟ Πανεπιστήμιο, στο DEREE COLLEGE.

Τώρα και το Κέντρο Ξένων γλωσσών Μεγαλοοικονόμου-Νάκου, φροντίζει και υποστηρίζει τη χαρά και πρόοδο τών παιδιών του.

Η καραντίνα, η web εκπαίδευση, η υποχρεωτική μείωση των κοινωνικών επαφών, η οικονομική δυσπραγία, η ανεργία, τα διαζύγια είναι η αρνητική πραγματικότητα. Γονείς και παιδιά μιλάνε λιγότερο, κάθονται μπροστά στην οθόνη πολύ περισσότερο, γίνονται παθητικοί δέκτες σε ό,τι τούς παρουσιάζουν. Τελικά γίνονται ψυχικά ασθενείς. Τελικά όλη η οικογένεια δυσκολεύεται να βάλει στόχους, να προοδεύσει.

Για απόδειξη της ευθύνης και της επιστημονικότητάς του, προσκάλεσε τη Μαριάννα Λαγουμίδη, πρόεδρο i-paidi, ψυχοπαιδαγωγό ΔΕΠ-Υ και συγγραφέα, να συμβουλέψει αλλά και να προστατεύσει την κάθε οικογένεια των μαθητών του. Την Κυριακή 21. Φεβρουαρίου 2021, θα ακουστούν online, οι τεχνικές και οι τρόποι εφαρμογής ενός υγειούς, καθημερινού προγράμματος για το παιδί, στους μήνες της καραντίνας.

Σε λίγες μέρες θα ανακοινώσουμε τη web ενημέρωση σε περισσότερους φορείς, μέσα και έξω από την Αττική.

Οι ενδιαφερόμενοι, ας επικοινωνήσουν στο 2106778528, 6932611200 info@i-paidi.gr

Share this...