Blog

Σάββατο 23 Απριλίου: Το i-paidi.gr στο BLUE MONEYSHOW Παιδεία

Σάββατο 23 Απριλίου 2016, το i-paidi.gr εμφανίστηκε για 12 ώρες στον Αστέρα Βουλιαγμένης! Ο κόσμος ήταν πολύς: έμποροι, επιχειρηματίες, χρηματιστές, επενδυτές, εθελοντές, τραπεζίτες, σπουδαστές, φοιτητές, γονείς και άλλοι πολλοί!

Με φόντο την ήρεμη θάλασσα και το γαλάζιο του ουρανού, μιλήσαμε με πολλούς για το i-paidi.gr! Εξηγήθηκε η πληθώρα των παιδιών με εγγενή Διάσπαση Προσοχής (ΔΕΠ-Υ) και ο μεγάλος αριθμός των παιδιών με ΔΕΠ-Υ, ως δευτερεύουσα συνέπεια:έως 55%. Μέχρι τώρα ήταν αβοήθητοι και οι γονείς και τα παιδιά!!!

Άγχος, εκνευρισμός, ανησυχία, καυγάδες, «πόλεμος» υπήρχε στο σπίτι κάθε παιδιούμε ΔΕΠ-Υ. Αβοήθητοι νοιώθανε οι γονείς!

Ενθουσιασμός λοιπόν σε όλους, μόλις μας γνωρίζανε. Εξηγούσαμε ότι μόλις γραφτούν στο i-paidi.gr αποκτούν έναν φίλο-συμπαραστάτη στη δυσκολία της οικογένειάς τους. «Δηλαδή, μπορεί ο καθένας να μπαίνει στο site;”  Ρωτάγανε!!!

Ναι, ο καθένας μπαίνει στο i-paidi.gr δωρεάν,  διαβάζει άρθρα από εξειδικευμένους επιστήμονες, γράφει τις απορίες του και λαμβάνει άμεσα τις απαντήσεις ΚΑΙ βρίσκει επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες στα παιδιά αλλά και στην οικογένειά τους, με Ειδική Έκπτωση 20%, 30%, 40 % !!! Αυτοί οι επαγγελματίες συμμετείχαν στο δικό μας κιόσκι, με τα δικά τους έντυπα: «ΑΤΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ», «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ», «Μεταφορές-συσκευασία Βαρώνος», «IRINI Apartments», «Ιrini Plomari oil», και άλλοι.

Επισκέπτες και επαγγελματίες δώσαμε ραντεβού αύριο στις 12.00-14.00, στον 40 όροφο του AΣΤΕΡΑ, στην αίθουσα Excelsior Lounge. Υποσχεθήκαμε στους επισκέπτες του Σαββάτου ότι θα συζητήσουμε τι είναι ΔΕΠ-Υ και το ρόλο του i-paidi.gr στο παιδί με ΔΕΠ-Υ!

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Share this...