Ζωμός από μοσχαράκι
Νόστιμο φαγητό για όλη την οικογένεια, για να ζεσταθούν όλοι τώρα στα κρύα του χειμώνα.
Υλικά
2 κιλά πλευρά μοσχαρίσια
2 καρότα
1 κρεμμύδι ξερό
Εκτέλεση
Χωρίζουμε το κρέας από το κόκαλο φροντίζοντας να αφήσουμε λίγο κρέας επάνω στο κόκαλο. Το κρέας το βάζουμε στην κατάψυξη για άλλο φαγητό.
Πλένουμε τα κόκαλα καλά και τα βάζουμε στην κατσαρόλα. Στην συνέχεια ψιλοκόβουμε τα καρότα και το κρεμμύδι και τα βάζουμε να βράσουν μέχρι να ξεκολλήσει το κρέας από το κόκαλο. Όταν κρυώσουν πετάμε τα κόκαλα και βάζουμε τον ζωμό με όλα τα υλικά σε πλαστικά ποτήρια και τα βάζουμε στην κατάψυξη. Έτσι έχουμε έναν έτοιμο ζωμό για να τον φάμε όποτε θέλουμε με ή χωρίς ζυμαρικό.