ΒιβλίαΠροτάσεις

Ο φίλος μας ο άυλος

Ένα χωριό ξεχασμένο στο βουνό. Τα παιδιά του χωριού ατίθασα και ανάμεσά τους ο Άυλος που πιστεύει στη δύναμη του μυαλού, που ονειρεύεται να γίνει γιατρός και εφευρίσκει τον τρόπο να γράφει με αόρατο μελάνι. Όλα ξεκινούν στις γιορτές των Χριστουγέννων, όταν ο δάσκαλός τους φεύγει για την ιδιαίτερη πατρίδα του και τα δύο «στρατόπεδα» του σχολείου, μικροί και μεγάλοι, αναλαμβάνουν δράση για να επωφεληθούν όσο περισσότερο από την προσωρινή τους ελευθερία. Ο Άυλος εκείνες τις ημέρες ανακαλύπτει έναν απίθανο τρόπο ώστε η ομάδα του να εξασφαλίζει δωρεάν κάρβουνο για την σόμπα του σχολείου τους. Η ζήλεια από το αντίπαλο «στρατόπεδο» φουντώνει…

Ο κόσμος των παιδιών του χωριού γίνεται η ζωντανή ηχώ μιας εποχής, που ενώ δεν διαθέτει πολλά μέσα και ανέσεις, είναι ωστόσο συναισθηματικά πολύ πιο πλούσια από σήμερα και επιτρέπει τη φαντασία των παιδιών να δημιουργεί απεριόριστα. Ένα συναρπαστικό, παιδικό μυθιστόρημα για παιδιά.

Αποκλειστικά για τους φίλους & τις φίλες του i-paidi.gr ΕΚΠΤΩΣΗ 30% για το “Ο φίλος μας ο άυλος” και για όλα τα βιβλία απο τις Εκδόσεις ΓΡΗΓΟΡΗ.

Τύπωσε ή φωτογράφισε το κουπόνι προσφοράς του site και κέρδισε 30% έκπτωση για όλα τα βιβλία απο τις Εκδόσεις ΓΡΗΓΟΡΗ.

kouponi-30-grigoris

Εκδόσεις Γρηγόρη

Περισσότερα..

Share this...