Ζελέ σύκο

[:el]100 γρ σύκο το εσωτερικό που τρώγεται
2 κιλά πορτοκαλάδα
20 γρ. ζελατίνη σκόνη

Εκτέλεση
Αφαιρούμε τη φλούδα από τη ψίχα του σύκου. Μετά, ενώνουμε και τα 100 γραμμάρια που καθαρίσαμε. Τα βάζουμε σε μεγάλο μπωλ.
Ζεσταίνουμε ελαφρά το 1 κιλό πορτοκαλάδας. Ρίχνουμε μέσα τη ζελατίνη. Ανακατεύουμε για να διαλυθεί, να γίνει ένα σώμα.
Προσθέτουμε τον υπόλοιπο χυμό.
Μοιράζουμε το μείγμα σε 6 μπωλάκια.
Τα βάζουμε στο ψυγείο, μέχρι να πήξει το ζελέ. Μετά…….

Καλή μας όρεξη !!!!!!!

[:]

Μοιραστείτε το...