Ψαροπιτάκια

Ένας εναλλακτικός τρόπος για να φάει το παιδί κι εμείς ψάρι, χωρίς να το βλέπει! Υγιεινό φαγητό που προσθέτει εξυπνάδα!!!

Υλικά

  • 3-ντομάτες
  • 2-κρεμμύδια
  • 1-σκελίδα σκόρδο
  • 2 κ.γ. αλάτι
  • 4 κ.σ.παρθένο ελαιόλαδο
  • ½ λεμόνι
  • 2 κ.σ. μαϊντανός
  • 300 γρ. ψάρι
  • 200 γρ. φύλο κρούστα

 

Εκτέλεση

Βράζουμε τα πρώτα 6 υλικά για 15 λεπτά, ώστε να γίνουν σάλτσα.
Την ώρα αυτή, κόβουμε σε φετούλες το ψάρι, ώστε να είναι καθαρό, λεπτό φιλέτο.
Μετά, το προσθέτουμε στη σάλτσα. Βράζει για 10 λεπτά.
Προθερμαίνουμε το φούρνο σε πάνω-κάτω εστία στους 175 βαθμούς..
Κόβουμε το φύλο κρούστα σε λουρίδες μακρόστενες, 10 εκατοστών και το λαδώνουμε ελαφρά στις άκρες.
Τυλίγουμε 1 κ.σ. με το ψάρι, σαν μπουρεκάκι.
Λαδώνουμε το σκεύος που θα τα βάλουμε.
Τέλος, τα ψήνουμε για 25 λεπτά στους 175 βαθμούς.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ

Μοιραστείτε το...