Ομελέτα για όλες τις ώρες

Η ομελέτα τρώγεται από όλους, όλες τις ώρες και με όποιο συνδυασμό ποθεί ο κάθε ένας. Είναι νόστιμη , θρεπτική, χωρίς κινδύνους, εκτός από τους υπερβολικούς (σε ποσότητα ή συχνότητα)!

Υλικά

2-κ.σ.ελαιόλαδο

4-αυγά καλά χτυπημένα

2-κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα

4-κ.σ. γάλα φρέσκο

150-γρ φέτα θρυμματισμένη

50-γρ κεφαλογραβιέρα τριμμένη

2-κ.γ.πιπέρι φρεσκοτριμμένο

2-κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό

ροδέλες λουκανικάκια

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς.

Ετοιμάζετε όλα τα υλικά.

Τα ανακατεύετε με τη σειρά που σας το δίνουμε.

Ρίχνετε όλα τα υλικά σε ένα πυρέξ και τα αφήνετε να ψηθούν στο φούρνο για 25 λεπτά. Μόλις ετοιμαστεί η ομελέτα, μπορεί να φαγωθεί ως πρωινό, κολατσιό, γεύμα ή και βραδυνό!

 Καλή σας όρεξη

Μοιραστείτε το...